BREND Leona Toth

Ukrasi vašeg doma. Ručni rad!

Brend Leona Toth

ukrasne figure

Ukrasne figure Ručni rad

 

“Don’t only practice your art,

 but force your way into its secrets,

for it and knowledge  can raise men to the divine.”

Ludwig van Beethoven

 

Vođen potrebama života i rada čovek je počeo da stvara i oblikuje figure još u kamenom dobu.Umetnost se pojavila u isto vreme kad i sam čovek, a razvija se i dan danas. Kao neizbežan umetnički oblik stvaranja skulptura, figura,celokupan ručni rad čoveka nam sve vreme pokazuje moć stvaraoca koji  budi taj božanstveni osećaj lepote koji nas nadahnjuje plemenitim mislima i čisti  našu dušu.

Ako tražiš :

RUČNI RAD

Unikatan dizajn

UKRASNE FIGURE

Na pravom si mestu.

 

BREND Leona Toth Ukrasne figure nije samo radionica ručne izrade. To je brend koji je posvećen uvođenju kvalitetnih ručno izrađenih umetničkih ukrasnih skulptura za uređenje vašeg prostora u kom svakodnevno boravite.

Materijali koje koristimo su: akrilati, glina, keramofiks.

Posebnu pažnju posvećujemo detaljima i kvalitetu materijala. Svaki proizvod u našem asortimanu je jedinstven. Kada  napravimo jednu te istu stavku nekoliko puta, to nikada nije tačno kopija, nikad nećete naći dva apsolutno identična proizvoda, uvek će biti barem male razlike, a to je poseban šarm samo kada su u pitanju ručno izrađene stvari. Zato su naši proizvodi savršeni ili kao lični predmet ili kao poklon, pogotovo ako tražite nešto jedinstveno i originalno.

 

U čoveku je začetak i  duh umetnosti a njegove ruke su čudesni alati kojima svoju umetničku maštu može otelotvoriti i oblikovati tako da svoju unutrašnju estetsku impresiju može preneti drugima…

 

Hvala na poseti!

Brend Leona Toth

Pogledaj u zvezde one sijaju zbog nas!

 

%d bloggers like this: